De awards


Zo2Z Award. Beste supermarktondernemer van Nederland 2005

Deze prijs wordt een keer in de twee jaar uitgereikt aan de beste supermarktondernemer van Nederland. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de kwaliteit van de supermarkt maar ook naar de maatschappelijke betrokkenheid van de ondernemer.
 


Best managed companie top drie 2009

Deze prijs is voor de onderneming die beter presteert dan gemiddeld. Zowel in omzet groei als in het behalen van een bovengemiddeld resultaat.
 


Winnaar Jan Uffing prijs voor beste personeelsbeleid in Nederland 2014 - AH Vleuterweide

Elke twee jaar kijkt een deskundige jury naar de personele organisatie van tientallen supermarkten in Nederland. Opleiding, eigen initiatief en werksfeer vormen een belangrijke beoordelingsbron. 
 


Winnaar Beste Supermarkt van Nederland 2015-2016 - AH Vleuterweide

Dit is de belangrijkste prijs voor een supermarktonderneming. Na een strenge selectie blijven nog 20 supermarkten in de strijd voor een spetterende finale. De criteria zijn streng. De beoordeling vind plaats door een diverse deskundige jury's en consumenten. Alles moet kloppen. Het jury rapport van  de winnende winkel in Vleuterweide voelde volgens de jury als een warm bad. Albert Heijn Vleuterweide blinkt uit op alle belangrijke onderdelen van een perfecte supermarkt. Waar je bij binnenkomst wordt overvallen door dynamiek, commercialiteit en lokale betrokkenheid. Met personeel en management met zoveel passie, dat je tot in je tenen voelt.