Te Huur

Hieronder treft u een overzicht van de objecten die momenteel beschikbaar zijn. Een aantal van onze panden is ook opgenomen op Funda Zakelijk. Bij de betreffende panden is een separate link naar Funda opgenomen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
de heer D. Peters of de heer W. Willems op telefoonnummer 0481-424962.
Mailen mag ook: vastgoed@hansgeveling.nl.

Like en volg ons op Facebook!


Winkelruimte te Gendt (Julianastraat 4)

In het winkelcentrum van Gendt is een mooie ruime winkelunit beschikbaar van 286 m2, waarvan ca. 230 m2 verkoopoppervlak. Gendt heeft een primair verzorgingsgebied van ca. 12.000 inwoners. De unit is centraal gelegen in de nabijheid van Albert Heijn, Kruidvat en Readshop. Parkeervoorzieningen zijn ruimschoots en op loopafstand aanwezig. Huurprijs € 1.500,- per maand, casco. Momenteel is de winkel tijdelijk in gebruik gegeven aan Participatiepunt Gendt. Een initatief dat wij een warm hart toedragen.

Voor de link naar funda klik hier!

 

 

 

Klik hier voor de volledige beschrijving op funda.

 

Diverse parkeerplaatsen en opslagruimten te huur (Bemmel)

In de kelder van Winkelcentrum De Assenburg te Bemmel hebben wij nog diverse (net gerealiseerde) opslagruimten te huur. De garageboxen zijn allen vergeven.

De oppervlakten lopen uiteen van 23 tot en met 37 m2.

Al te huur vanaf € 65,- per maand (ex BTW). Minimale looptijd is 12 maanden, dus geen tijdelijke opslag.

Winkelruimte(n) te Bemmel:

In het voormalige Rabobankpand in het centrum van Bemmel is een casco winkelruimte van ca. 550 m2 beschikbaar. Het betreft een mulifunctionele ruimte op een fraaie zichtlocatie en maakt onderdeel uit van Winkelcentrum De Assenburg.
In 2018 zijn de gevels gerenoveerd en de puien vervangen. De winkelruimte kan in overleg ook worden aangeboden in kleinere units

 

Voor gedetailleerde informatie klik  hier

 

Te koop aangeboden te Bemmel:


Dorpstraat 68 te Bemmel. Voor meer informatie: vastgoed@hansgeveling.nl of 0481-424962 (W. Willems of D. Peters)