Home | Werken bij | Onze functies | Manager Service

Manager Service bij Albert Heijn

Als Manager Service ben je verantwoordelijk voor een vlotte doorstroming bij de kassa en een goede controle bij het zelfscanplein of de Scan&Go. Met jouw scherpe blik probeer je voorraadverschillen terug te dringen en verbeter je voortdurend het werkproces. Bij Albert Heijn gaan namelijk we door het spreekwoordelijke vuur voor onze klanten, zodat zij op elk moment van de dag op een prettige manier boodschappen kunnen doen.

Als je van cijfers houdt ben je op de goede plek: de Manager Service let bijvoorbeeld goed op het gebruik van de AH app en houd alle statistieken in de gaten. Zo zie je precies hoeveel procent van de klanten hun Bonuskaart wel of niet heeft geregistreerd en hoeveel procent van de klanten zelf afrekent via het zelfscanplein. Jij weet als geen ander hoe je het leven van de klant een stukje makkelijker maakt en gebruikt daarbij de nieuwste digitale tools. Als een klant zijn/haar spaarboekje tevoorschijn haalt, sta jij al klaar met de AH app om digitaal sparen uit te leggen. Da’s handig!

Eén sterk team
Als Manager Service ben je continu bezig met misschien wel het belangrijkste onderdeel van je baan; het bouwen van een sterk en hecht team. Je bent een voorbeeld voor de shiftleiders Service en de andere medewerkers. Jij bent niet bang om af en toe een compliment uit te delen of om constructieve feedback te geven of ontvangen. Je leert shiftleiders omgaan met verschillende klantsituaties, coacht hen op gedrag en voert beoordelingsgesprekken. Jouw doel is het creëren van een open en fijne werksfeer waar hard werken samen gaat met veel plezier hebben. Door een duidelijke leiding en jouw positieve instelling weet je collega’s te motiveren. Zo haal je het beste uit jezelf én uit je team. Daarnaast heb je inzicht in de competenties die nodig zijn om het team compleet te maken en de beste resultaten te kunnen behalen. Samen gaan jullie voor maximale klantimpact!

Jouw eigenschappen

  • Een afgeronde opleiding op MBO 4-niveau
  • Kennis van retail en winkelprocessen of andere klantgerichte werkervaring
  • Leiderschapskwaliteiten en analytisch vermogen
  • Affiniteit met technologie en digitale tools
  • Een positieve invloed op een gezellige en open werksfeer
  • Een gezonde dosis energie en veel flexibiliteit
Jouw voordelen
+ Een uitdagende baan
+ Salaris conform CAO
+ Leuk team
Solliciteer nu

Waarom werken bij Hans Geveling Supermarkten?

Werken bij AH
Werken wanneer het jou uitkomt
Werken bij AH
Kansen om door te groeien
Werken bij AH
Je verdient goed
Werken bij AH
Je werkt in een leuk team
Werken bij AH
Je werkt dicht bij huis

Wil je graag meer weten?

Stuur ons een bericht.