Home | Vastgoed | Albert Heijn Huissen

Albert Heijn Huissen

Huissen

Op de plek waar vroeger de winkels van HEMA, Zeeman en Raf Kappers stonden, moet een nieuwe supermarkt verschijnen met een winkeloppervlak van 2.800 vierkante meter met op het dak een parkeerdek dat plaats biedt aan 80 auto’s.
De oplevering is voorzien voor mei 2018. Dat is ook de datum dat de huidige tijdelijke winkel aan de Stadsdam de deuren weer sluit. Die locatie is inmiddels vijf jaar in gebruik.

Winkels gesloopt
De locatie aan de Langestraat liet enige tijd op zich wachten. Hans Geveling had ook andere plekken in Huissen op het oog en om de bouw aan de Langestraat mogelijk te maken moesten de oude winkelpanden daar eerst worden gesloopt. Dat duurde even, onder meer omdat er in de voormalige HEMA flinke hoeveelheden asbest moesten worden verwijderd.

Middeleeuwen
De bouwlocatie in het centrum van Huissen was ook enige tijd het werkterrein voor lokale archeologen. Kasper van den Berghe vond er resten van huizen die in de zeventiende en achttiende eeuw in dit deel van Huissen hebben gestaan. De bijzonderste vondst is volgens de archeoloog een kogelpot uit de periode 1300-1400.

Kenmerken

Locatie
Langestraat
Oppervlakte
2500 m2
Aanvang
Januari 2017
Oplevering
Mei 2018
Direct reageren

Wil je graag meer weten over ons vastgoed?

Stuur ons een bericht.